Les FlyLadies, on fait l'ménage!! On s'organise!!!!

Ce forum a été créé le 1er mai/08....Il est encore en construction mais vous pouvez déja commencer à vous inscrire.A très vite mes "futurs" collègues "maniaques" du ménage..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-07-2019 03:36:06

chandresd
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-07-2019
Messages: 4

Kopen Air Jordan 2

Jordan Brand en Kopen Air Jordan 2 vieren het jaarlijkse Quai 54 streetballtoernooi met een overvloed aan premium-releases op enkele van de meer recente prestatiemodellen. Hoewel we de Air Jordan XXX en de Kobe 11 hebben laten zien getransformeerd door unieke colorways ter ere van het Parijse evenement, zien we vandaag de Air Jordan 2 terugkeren met een vleugje metallic goud voor een luxueuze zorg ervoor om fans te behagen. van de recente levensstijlgevoeligheden van Jordan Brand. De Air Jordan 2 "Quai 54" zal vrijdag 22 juli uitkomen bij geselecteerde detailhandelaars in zowel groottes voor volwassenen als voor kinderen. De upper heeft een Light Bone-leder dat perfect in harmonie is met de metallic gouden hak en de klassieke 'Wings' branding op de tong. De bovenste verbergt verrassend een Quai 54 callouts - je kunt het logo alleen op de binnenzool vinden.

https://www.vvvfabricnl.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/9/19jannk491.jpg

Een paar dagen lang zal de streetball-hoofdstad van de wereld Parijs zijn dankzij het jaarlijkse Quai 54-basketbaltoernooi. Elk jaar creëren Air Jordan 2 Bestellen een selectie van uitrusting voor het hoofdevenement en vandaag krijgen we een eerste blik op de Air Jordan 2 Retro die gepland staat om op 22 juli uit te brengen. Net zoals de vorige Quai 54 Jordan releases, zijn deze waarschijnlijk exclusief voor Europa, en gezien de P75 op de hielen van de schoen, kunnen deze zelfs zo ver gaan als exclusief voor NikeLab P75 in Parijs. We laten het je weten als er meer release-informatie opduikt, maar onthoud dat het niet gemakkelijk zal zijn om deze Jordans te versieren.

De Air Jordan 2 Schoenen is gedurende de zomer een van Jordan Brand's low-tops geweest, omdat we het model in het klassieke Chicago-model rechtstreeks uit 1987 hebben gezien, gevolgd door een tijdige volledig rode aflevering. Hoewel Michael Jordan misschien de voorkeur heeft gegeven aan adidas en zelfs Converse tijdens het spelen aan de University of North Carolina, eert de Jumpman Mike's tijd als een Tar Heel met deze schone Air Jordan 2 Low "UNC". Het paar heeft een reptielachtige textuur door de hele witte basis, terwijl een tweekleurige hiel Sports Blue en Midnight Navy overlapt met de contrastbies en het iconische Wings-logo op de tong.

Krijgt dit memorabele personage uit het Spike Lee-universum een ​​eigen Air Jordan-concept? Air Jordan 2 Heren/Dames Radio Raheem van Do The Right Thing Fame is de geruchtenmuse van deze aankomende Air Jordan 2 Retro die zwart, blauw, roze en oranje combineert (de kleur van het T-shirt dat het personage draagt) en aan het eind van de dag , de connectie tussen Jordan Brand en Spike kan nooit worden ontkend.

Jordan Brand zal zijn rol binnen het rijk van Spike Lee's "Do The Right Thing" -film uitbreiden met deze geheel nieuwe Air Jordan 2 Aanbiedingen release geïnspireerd door Radio Raheem. Het gedenkwaardige personage uit Spike's film dat bekend staat om het dragen van een boombox en het pronken met de opzichtige "LOVE" "HAAT" op zijn vuisten krijgt vorm met deze Jordan Retro die momenteel gepland staat voor een release van 9 januari. We zullen u aanvullende informatie geven zodra deze binnenkomt, dus bekijk de eerste blik hieronder en blijf op de hoogte voor meer updates op de Jordan Release Dates-pagina.

www.vvvfabricnl.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com