Les FlyLadies, on fait l'ménage!! On s'organise!!!!

Ce forum a été créé le 1er mai/08....Il est encore en construction mais vous pouvez déja commencer à vous inscrire.A très vite mes "futurs" collègues "maniaques" du ménage..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-09-2019 07:52:49

gzm0vu75
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-09-2019
Messages: 2

Vans Era 59 Port Royale

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2014/01/vans-era-59-port-4.jpg


Na onlangs zijn gedeconstrueerde Vans Era 59 Grijs -pakket te hebben laten vallen, is Vans terug met een andere set bonte sneakers, deze keer in de vorm van twee felgekleurd Eras: "Rose / Orange" en "White / Blue". het silhouet "Rose / Orange", bestaande uit levendige pastelkleuren van roze, oranje, blauw, paars, geel en rood. De tong is compleet met witte veters, in zacht blauw suède, met oranje lederen zijwanden en een roze vamp. De hielkap heeft een lichtrood palet, terwijl een gele vossenstreep en een tweekleurige crèmekleurige tussenzool de sneaker onderstrepen.


De iteratie Vans Era 59 Sale wordt gedomineerd door een meer gedempt kleurenschema. De tong komt in een wazige beukenoottint en is gemaakt van premium suede, met de nadruk op het grijze en witte lichaam onderaan. Aan de zijkanten is lichtgrijs leer toegevoegd, compleet met een frisse witte vamp. Rond de sneaker zijn hits van blauw die verschijnen op de hiel en voorbumper, in contrast met een effen zwarte tussenzool.


De stijlen in de Vans Era 59 Heren-collectie zijn een eerbetoon aan de drie Montreal-winkels van OTH. Vieux-Montréal is geïnspireerd op de historische oude haven van Montreal, met een donkerblauwe buitenkant die doet denken aan de Saint Lawrence-rivier die grenst aan de stad. De roestige bruine Centre-Ville-stijl is vernoemd naar het centrum van Montreal en roept de architectuur van de stad op. De colorway van het Plateau is een tijmgroen om de lommerrijke groene straten van de buurt en de beroemde Mount Royal op te roepen, waarnaar de stad is vernoemd.


Vans laat opnieuw hun voorliefde voor patchwork zien en gooit hun tijdloze Vans Era 59 Port Royale silhouetten door de beltoon om te worden gerepareerd met verschillende contrasterende versieringen. De handiger klassieker, vanwege het ontbreken van een kantunit, plaatst het focusmotief op het podium en onthult in detail het staal van gestreepte coole toonstoffen, geverfde mozaïeken, harige damborden, rode plaids en zelfs zilveren metallics. Middenzolen zijn schoon wit, net als de profielbasis, terwijl het veel omvangrijkere alternatief zijn eigen arrangementen verwisselt. Suède teendozen zijn asymmetrisch - de ene voorkeur voor een eenvoudige neutrale gebroken wit en de andere een babyblauw - terwijl de achterste constructies in dezelfde mix van materialen volgen. Heel wraps volgen in het voorbeeld van de voorvoet en bieden twee heel verschillende opties voor hetzelfde thema.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com