Les FlyLadies, on fait l'ménage!! On s'organise!!!!

Ce forum a été créé le 1er mai/08....Il est encore en construction mais vous pouvez déja commencer à vous inscrire.A très vite mes "futurs" collègues "maniaques" du ménage..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-10-2019 04:33:48

xky20rin
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-10-2019
Messages: 2

Nike Air More Uptempo Triple Black

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2018/04/Nike-Air-More-Uptempo-Triple-Black-414962-004-05.jpg


De hybride Nike Schoenen Nieuwe Collectie debuteerde in Triple Black en het mashup-ontwerp dat de Air More Uptempo combineert met het nieuwste dempingssysteem van de Swoosh komt nu in University Red. Het bovenwerk van Air More Uptempo is gedetailleerd met een oversized "MAX" -lettering aan de buitenzijde, terwijl de traditionele "AIR" aan de binnenzijde in wit met zwarte omlijning wordt gezien. Het model wordt aangevuld met een doorzichtige 720-airbag over de volledige lengte.


Nike Schoenen Heren Zwart gaat nog een Chicago Bulls-colorway van de Air More Uptempo uitbrengen die beroemd werd gedragen door Scottie Pippen. Deze exclusieve uitgave voor kinderen heeft een bovenwerk van rood suède met gaastongen bovenop stevige rode rubberen zolen. De extra grote “AIR” -tekst aan de zijkanten is uitgevoerd in Wit met zwart omlijnd, samen met bijpassende witte veters en Swoosh-logo's.


Nu is het weer terug met een Nike Schoenen Blauw verfraaiingsmethode die meesterlijk zijn meest opvallende ontwerpdetail weergeeft: een camopatroon op de bovengenoemde blokletters. Opgemaakt in een traditionele bosprint en omlijnd door witte randen, biedt de geweldige tekst een luid contrast met de kiezelstenen zwarte lederen achtergrond van het bovenwerk. Lichtbruine veters voegen een kleine maar welkome hit van extra contrast toe, en een zwarte tussenzool / buitenzool omhult een doorschijnende full-foot Air Max dempingseenheid om de look af te maken.


De Nike Air More Uptempo Triple Black is een gloednieuwe hybride die elementen combineert van de Air More Uptempo en Air Max 720-modellen. Dit aanbod heeft een bovenwerk van wit leer, gedetailleerd met een verchroomd "MAX" opschrift aan de buitenzijde en "AIR" op de binnenzijde. Zwarte details aangevuld met een 720 Airbag over de volledige lengte completeren het ontwerp.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com