Les FlyLadies, on fait l'ménage!! On s'organise!!!!

Ce forum a été créé le 1er mai/08....Il est encore en construction mais vous pouvez déja commencer à vous inscrire.A très vite mes "futurs" collègues "maniaques" du ménage..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-01-2020 08:16:55

Ken Robert
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-01-2020
Messages: 3

nike vapormax

Som Nike's ældste løbesko har Cortez naturligvis gennemgået nike shoes utallige genindtryk og opdaterede konstruktioner gennem årene. Alene i år har vi set OG'erne vende tilbage, en Roshe-ized version og en stilfuld  Big Tooth -tagning af NikeLab. Nu kan du tilføje en ny ny Cortex til listen med denne Jacquard-udgave. Strømlinet og konstrueret med en strikket tekstiloverdel, Cortez KJCRD tager den originale silhuet og opdaterer den til den moderne tid. Tjek Black / Photo Blue colorway her, og forvent den nyeste Cortez på lager hos Nike Sportswear detailhandlere snart.

Nike Kobe 9  Filippinerne er muligvis en hård sneaker til at dechiffrere for dem af jer, der ikke er af filippinsk afstamning. Sneakerserne hylder den rige basketballkultur i denne nation og blev skabt af Nike Basketball grafiske designer Eric Goto, der selv har noget filippinsk blod, der løber gennem hans årer. Skoene refererer til banig sengemåtte, tsinelasandaler og masser af mere lokale ting, som du kan se efter pausen takket være dette stykke fra Locker Room Legends. nike sko herre Se dem nedenfor, og lad os vide det i kommentarerne, hvis du er fan af denne smagfulde Kobe 9.Retailers nu.

Nate er kommet for længe siden vi sidst chattede for fire år siden, og "Designer af en af de mest populære Nikes i historien" (Air Yeezy 2) er ikke det værste at huske af. nike dk Men den tidligere stjerne af Sportswear er klar til at indtage en meget større kollektiv fisk - Nike Training; denne kategori er det, som Nike har katapuleret til, hvad det er i dag, og at tilføje Nates vision giver os tillid til, at træning vil se så godt ud som den klarer sig. Få en indvendig scoop fra denne korte samtale nedenfor, og hold dig opdateret med Sneaker News for mere indsigt og eksklusive interviews fra branchens bedste fodtøjsdesignere.

Det? Nike Air Foamposite Pro? Har set en nylig genopblussen, og tingene vil kun blive mere intense i 2016, da Nike Sportswear planlægger at bringe et antal klassiske farve tilbage til forkant. Den nike sko dame seneste æstetik spejler det nøjagtige modsætning til den forrige udgivelse, da et bestemt luksusmærke for livsstil, der ikke ønsker at blive navngivet, fungerer som den uofficielle inspiration. Du kender den - fuld af grønne og røde bælter, tegnebøger, solbriller og selvfølgelig kvindernes tasker. Dette? Nike Foamposite Pro? Ser klar til vinter, da en uberørt hvid overdel gør det muligt for accenterne i grønt og rødt at skille sig ud meget mere, end det matte sorte par gjorde for et par uger tilbage.

Nike lader ikke Air Max 1 forsvinde når som helst snart, selvom det betyder, at det genopfindes på flere måder end én. Den nye Ultra Moire-udgave af denne berømte sneaker har set en stor mængde colorways for nylig, men det har ikke nødvendigvis været en dårlig ting. Med et målrettet fokus på ekstra komfort og letvægt har denne gengivelse været en af de bedste opgraderinger til Air Max 1 i de senere år. Denne nye colorway minder om den klassiske OG hvide / røde version, men vælger i stedet for en fuld, solid grå overside oven på det buede røde panel. Du kan aldrig gå galt med Air Max 1, så se nærmere på skoen nedenfor, da vi forventer, at den rammer staterne inden for den næste måned.

Air Maxes går hårdt i 2015 med en uendelig spærring af farvekoncepter og iørefaldende materialer, der pryder vores mest elskede silhuetter. Blandt de nike vapormax mere forventede par er Air Max 1 Ultra Moire og Air Max 1 Ultra BR, der har en utrolig farveændrende kvalitet takket være den reflekterende, iriserende overdel. Denne detalje sammen med den skøre udskårne overdel af Air Max 90 og mikroperforeret Air Max 1, vil være svært at gå glip af i butikshylder og på gaden, så hold dig opdateret til frigivelse i USA, fordi de er rammer globalt.Tilgængelig denne fredag 9. oktober 2015 for $ 230.? Tjek flere officielle fotos nedenfor, så holder vi dig opdateret om http://www.chistesconhumor.com/images/detail/nike-057hxk.jpg de seneste udgivelsesdatoer for sneaker lige her på Sneaker News.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com